Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Sıradışı hediyeler

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte herkeste hediye telaşı başladı. Sakin olun, telaşa hiç gerek yok! Çok eğlenceli ve sıra dışı yılbaşı hediye seçeneklerini sizler için hazırladım:
Sinema tutkunlarına: Sevdiklerinizde şaşkınlık ifadesi yaratacak, en eğlenceli yılbaşı hediyelerinin ilk sırasında sinema kombinesi var. Sinemaya gitmeyi seven arkadaşınıza, Sinemia'dan sınırsız film izleyebileceği üyeliği satın alabirsiniz. 41 liraya hem anlamlı, hem de faydalı bir hediye almış olursunuz.

Stresli olanlara: Böyle arkadaşlarınız varsa; alınacak en güzel hediye masajdır. Greenspa, arkadaşının sinirlerini düşünen farklı hediyeler arayanlar için hediye çekleri hazırlamış.

Sağlık endişesi olanlara: En güzel hediye vitamin ölçüm cihazı. Yeni nesil vitamin teknolojisi Newita Vitastiq ile vitamin değerlerinizi birkaç dakikada cep telefonunuzun ekranında görebiliyorsunuz. Hem de ağrısız, kan alımına gerek kalmadan.

Hayvanseverlere: Sokak hayvanları için iki büyük mama alıp fiyonkla paketleyin; arkadaşınızdan mutlusu olmayacaktır inanın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA